fbpx

Om oss

Om oss2020-10-19T16:48:19+02:00
Hur startade STAR DJ?2020-10-01T20:36:42+02:00

2011 var året då Samir (DJ Samvice) startade DJ-skolan STAR DJ. Han insåg att det var möjligt att på bara några få timmar lära ut det som tog honom flera år att lära sig. 2011 fanns endast DJ-skolor med inriktning på stora klasser. Då det är svårt att lära sig DJ:a i en stor klass ville Samir starta en skola med mer privat inriktning för att kunna utbilda eleverna effektivare och snabbare. Efterfrågan har ökat med åren och STAR DJs rykte därefter. Idag har vi flera professionella lärare samt bredare kursutbud för att flera ska kunna nå sina mål och drömmar. Vi har i dagsläget utbildat hundratals elever inom DJ och musikproduktion.

Varför ska du gå på STAR DJ?2020-10-26T19:20:20+01:00
  • Effektivt – Skräddarsytt utifrån dina mål och din nuvarande nivå.
  • Kvalitet – Vi använder den senaste utrustningen. Våra lärare har gedigen erfarenhet i branschen. Personlig touch på utbildningen. En studio som kan omvandlas till simulerad nattklubb. Ljudisolerad lokal med professionella högtalare för ljud i världsklass (om du inte var audiofil innan så blir du det hos oss).
  • Mentorskap – Vi finns alltid där för eleven med råd, tips och hjälp under och efter utbildning.
  • Kontakter – Vi hjälper till med kontakter för din framtid inom musik.
  • DJ-skola med längst erfarenhet – En av de få skolorna som funnits och utbildat hundratals elever sedan år 2011. Därför har vi extremt hög standard på vårt sätt att lära ut.
  • Samarbete med Pioneer DJ – Vi har i många år samarbetat med det världsledande märket Pioneer DJ. Pioneers DJ-utrustning utgör mer än 60% av marknaden.
  • Trygghet – Eleven ska alltid känna sig trygg och kunna vända sig till oss oavsett problem.
Vad är vår vision?2021-01-23T18:14:40+01:00

Vår vision är att alla som genomgått våra utbildningar ska ha haft roligt på vägen och lärt sig maximalt på kort tid. Vi strävar efter att göra elevens inlärningskurva så hög som möjligt för att eleven ska nå sitt mål snabbare. Vi ser eleven som chef och att det är vår uppgift att anpassa oss till elevens bästa sätt att lära sig saker på.