Samir Salmi (DJ Samvice)

Bakgrund

Samvice startade sin karriär 2006 och har sedan första dagen varit en av de mest populära DJ’s i Sverige med över 200 gig per år sedan han börja DJ:a.
År 2011 startade han sin egna DJ-skola “Star DJ” som idag är en av nordens största DJ-skola som även är supportad av Pioneer DJ. Han har utbildat hundratals DJ-elever genom åren och brinner för att lära ut.
Han har varit resident DJ på några av Sverigest största klubbar, Cafe Opera/Sturecompagniet/Berns. Samvice har även vunnit Sveriges största DJ-tävling ”DJ-Challenge”. Har I flera år varit arrangör och domare I DJ-challenge. Tack vare tävlingen har Samvice hittat nya stjärnor och bidrar till att sätta DJs från Sverige på världskartan.
Idag har han spelat på de flesta klubbarna runt om i Sverige och även runt om i Europa. Samvice har spelat med självaste Tiesto på Ibiza. ”- Samvice, let’s play together b2b”, sa Tiesto innan de gick upp på scen.
Samvice har även spelat på Club Jimmyz i Monaco som är en av de hetaste klubbarna i Europa.
Han har tidigare spelat med artister som: Tiesto, Adrian Lux, David Guetta, Garmiani, Tujamo, Salvatore Ganacci, Dani M, Blizzy, Lamix, John De Sohn, Vincent, Mario Zarate, Pras, Sidney Samson, Albin Myers, Micheal Mind, Syke & Sugar, Dada life, Ola Svensson, Danzel, Crossfire, Alex Gaudino och Alice Deejay.

Samvice berättar om sin karriär i Backspin

Fyra frågor

 • Bästa DJ-minnet?
  När jag spelade B2B med Tiesto i Ibiza, känsla man sent kommer glömma!
 • Vad gör du när du inte håller på med musik?
  Jag älskar äventyr! Dyker med hajar, åker skidor/turar offpist, wakeboard, elskateboard och personlig tränare på prins Daniels gym Master Training.
 • Vilken var din första DJ-spelare?
  Pioneer CDJ-100.
 • Hur förbereder du dig inför en spelning?
  Kollar igenom min rekordbox, tränar ett pass på gym för att rensa hjärnan, lagar god och energifylld mat, sover siesta lite snabbt för att sedan ta en varm kaffe och åka till spelningen.